Üye Olmak İçin Aşağıdaki Formu Doldurabilirsiniz

Üye Ol

Kadın Yelkenciler Spor Kulübü Derneği olarak üyelik talebinizden onur duyduk.

• Ekte olan “ ön kayıt formunu” doldurarak tarafımıza iletmenizi rica ederiz.
  • Her ayın ilk Çarşamba günü ön kayıt formunuz gerçekleşen Yönetim Kurulu toplantısına ‘ONAY’ için  sunulacaktır.
  • Ön kayıt formunuzun onaylanması sonucunda telefonla sizlere olumlu olumsuz bilgi verilecektir.

Derneğimize giriş ücreti      500,00-TL

DERNEK Aylık aidatı             150,00-TL

• Yönetim Kurulu onayı sonrasında derneğimizin giriş ücreti ve aidat ödemesini yaptıktan sonra bankamızdan gelen bilgiye göre üyeliğiniz resmi olarak derbis sistemine göre onaylanacaktır.
  • Derneğimizin aylık aidatını her ayın ilk haftası otomatik ödeme talimatı vererek de yapabilirsiniz.
  • Toplam Üyelik bedelini tek seferde senelik olarak da yatırabilirsiniz.
  • Yelken Eğitimlerimiz, katılacağımız her yarış ve tüm sosyal aktivitelerimiz ekstra ücretlidir.
  • Ailemize dahil olmak istediğiniz için şimdiden çok mutlu olduk, kız kardeşleriniz şimdiden sizleri tanıyacağı için çok heyecanlılar.

Pruvamız neta olsun.